Startsträckan är klar att ta sig an!
december 26, 2015
Nu ska jag leva fullt ut och ta fler chanser tillsammans med min familj och Er mina fina vänner!
december 31, 2015

Vi är på väg till Sunnanhed och stannar till i fina Rättvik!

Jag har under någon månad blivet överraskad av små och lite större oväntade vändningar.  Igår när vi kom fram till fina Sunnanhed i hjärtat av Dalarna då kom också vintern – vacker som en saga.

Vi möts av en fin eld!

Vår nära granne här i Sunnanhed skämde bort oss med en brinnande välkomsteld, älgfärs, tunnbröd, torkade trattisar och näver till kakelugnen.Tala om bästa goodiebagen! Lycka för mig!  Jag som var nöjd och invand med plusgrader är nu ännu nöjdare med den här fina sagoboken i Sunnanhed som är på riktigt!  Oväntat nästan lite nockad av all vänlighet och vacker iskall snövit natur!

Näver till kakelugnen nästan för fin för att använda!

Nu laddar jag inför ett 2016 som ger fler oväntade och väntade vändningar!

Efter skön kall lång PW känns en bärig smoothie ljuvligt! Här hos mig i Sunnanhed är frysarna välfyllda av bär!

1 dl krusbär

1 dl svarta vinbär

1 dl hallon

½ banan

Mixa, toppa med bär och njut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *