Kommer skönhet inifrån?
januari 28, 2013
Grönare kan ingen vara
januari 30, 2013

Sen all kraft återvänt till mig igen och jag börjar känna mig så pass återställd som det nu går med att vara stomi opererad permanent har jag en djup önskan om att vara lycklig, trygg och  att umgås med ärliga människor och vara ärlig själv.

Även om det är rätt stora förändringar som skett med mig rent fysiskt och psykiskt vill jag älska mig precis som jag är just nu, allt som gör mig till den jag är nu.

För att behålla kraften behöver jag massor med lugn och ro och kommer inte sätta mig frivilligt i situationer där magkänslan säger något annat.  Då kommer jag backa, var så säkra!

Jag behöver lite mer ”drälltid” tid att bara vara och drälla omkring och känna mig nöjd med det. Jag har en stark tro på att jag kan känna av en hel del  och om jag känner motsatsen till att vara nöjd som negativ stress, rädsla, oro, och att vara missnöjd med mig själv kommer det att sänka immunförsvaret och även om gröna smoothies är fantastiska så är lycka kanske till och med ännu bättre för immunförsvaret.

När jag är så säker på allt detta varför gör jag och tar på mig sånt som ”går mig lite på nerverna”. När jag då ändå tagit på mig detta så säger jag ja även till nästa händelse som inte kommer ge mig någon energi tillbaka.

Hur som helst det är bra att få tankeställare då och då och att lära mig (träna på) att säga ”tack men nej tack”. Just nej tack men nej tack är något som jag tänker använda mer för att kunna ge och kunna göra de rätta sakerna ännu mer rätt.  Så var så god och skölj nu tänker jag lägga till att göra ännu fler rätt i livet och mindre fel. Smaka på det! Gott!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *