Cissi fyller år!
september 27, 2012
Just nu vill jag leva – Just nu!
september 29, 2012

Jag mötte Ana Martinez i veckan. En färgsprakande kvinna som fyllde mig med massor av energi. Tänk vad Ana lockade mig till skratt och var generös med sig själv,  med komplimanger och värme. Tron och inspirationen till att vara den kvinna jag är i mitt yrke, som en fantastisk mormor, mamma, hustru och stomiopererad kom tillbaka som om någon injicerat en liter vitalitet  i mig. Tänk att möta en sådan kvinna i vimlet och bli så fulltankad! Tack Ana för den fina stunden!

Samma dag satt jag i ett möte med en av mina kära klienter och hon inspirerade mig att gå hem och prova att göra ett blomkålsbröd. Funkar det? Det blev jättegott helt utan mjöl eller mjölk!  Jag njöt den kvällen av het tomatsoppa blomkålsbröd och full av inspiration som jag fått av två kvinnor som delat mig av sin egen energi!

Var generösa med att ge varandra av  de vi kan!

Receptet på brödet finns på www.optimal-halsa.se  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *