Saltrik kost när vi som barn hässjade hö
oktober 1, 2013
Jag känner mig som en bättre människa..
oktober 7, 2013

Vilken helg. Jag har underbara dagar här i hjärtat av Dalarna. Jag vet inget bättre ställe att få ladda min kropp och själ i än här i lugna vackra Sunnanhed. Alla färger som jag får vila mina lite morgontrötta ögon på gör att jag blir så där alldeles lycklig. Här uppe känner jag mig så där skönt “Bara Marlene”.

Igår traskade jag igenom Rättviksmarknad och idag tänker jag mysa, läsa, vandra.  Jag är så glad och tacksam för att jag får bo i detta fina land och kunna få se våra helt fantastiska årstider avlösa varandra. Nu blir sommar  höst i en färgsprakande symfoni och jag är med mitt i allt detta vackra. Njut så mycket du kan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *