Andra grundstenen för att nå toppformen får bli…
april 18, 2012
“After Work”
april 20, 2012

Mitt projekt att nå toppform till mitten av juni fortsätter. Tidig morgonpromenad och jag har  tur att alltid har sällskap – Oliwia tvekar aldrig! Oliwia tar mig ut på en timmes morgonpromenad varje dag i vått och torrt. Min promenad känns som  en bra start på dagen. Har jag börjat dagen bra blir det så självklart att forsätta dagen i samma anda! Tack Oliwia för att du får Matte att röra på sig alla dagar på året! Lämnar av Oliwia och kutar genom Humlegården för att hinna med ett cirkelträningsprogram på I Trim. Funkar!

Nu en dag med  med en föreläsning med ett gäng fantastiska tjejer  på gymnasiet i Liljeholmen. Tjejer som kommer ägna sig åt inre och yttre skönhet i sitt yrkesliv. Nu snart åker jag vidare till kvällens föreläsning tillsammans med Jennie Parnevik. Varje torsdagkväll kör  vi “Optimal Hälsa i  Åkersberga” Vilket toppengäng som kommer och möter upp varje torsdagkväll för att diskutera hälsa med oss.

PS: Ny bokad tid med Joel på fredag för avstämning. Spännande DS

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *