Drömmer mig till New York tre sekunder!
oktober 4, 2012
Våga lita på magkänslan
oktober 6, 2012

Nu dags  att ta tag i den här dagen hålla den hårt och njuta av alla ögonblick nu när jag är på den plats som jag älskar så innerligt. Här har farmor berättat om tomtarna som vaktar gården och om mina förfäder som hon lovat ska stötta från himlen..kanske är det så! Hur som helst känns det extra härligt att krypa i träningskläderna och ge sig ut i Sunnanheds underbara färgsprakande natur.

Visst kan det kännas att det finns mycket som har hänt här och jag njuter i fulla drag! Sent i torsdags och nästan framme på Nygårdsbacken stoppade vi bilen och hälsade på våra snälla grannar. De förgyllde sedan fredagens frukost med blåbär och tunnbröd, en frukost som hör Sunnanhed till! 🙂

En tur till Rättviks marknad för att jag bara ska göra det och en tur till Orekyrka bara för att det är en av de vackraste kyrkor jag vet och för att skicka en hälsning till farmor för att jag bara vill det!

En koll på nya kalvarna hos bonden i vår by för att dom  de sötaste kalvarna som finns!

Samtal och funderingar med vännerna här i Sunnanhed runt lite fika gör att lugnet bara forsar in i kroppen och jag kan riktigt känna att jag får tanken full med bränsle för att nå ”Bästa formen någonsin” projektet som har sitt nästa delmål 14 mars 2013.

En lördagsmorgon som började med en hallon och blåbärssmoothie och ett glas av min supergoda svartvinbärsjuice som jag fryst ner här  och njuter av nu! Lycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *