Ledig ifrån fastan i fem dagar!
juni 26, 2013
Göra juveler av mitt guld!
juli 1, 2013

Jag har en liten härlig känsla i mig, jag vet inte varför men känslan har dykt upp titt som tätt. Svårt att förklara men så är det. Jag känner mig sådär “på nytt född”. Ska nog fråga duktiga Annika som är bra på att kunna förstå vad om försiggår i människors själar om hon har någon bra förklaring till känslan som surrar runt.

Jag vill ha all kraft framåt, av nya krafter och de krafter som redan finns men all historia som tar energi får vara just historia, minnen – en del fina och andra vemodiga och en del till och med tragiska men nu får de läggas in i historiekartoteket för att ge kraft till nuet!

Oj vad roller jag spelat genom livet på gott och ont. De rollerna som jag spelat mindre bra ska framöver användas till att finnas i mitt historiekartotek och de ska endast få tas fram om erfarenheter av roller behöver studeras närmare. Det är dags att  ge mer energi till det som ger livsinspiration och. Mer vitalitet till det som är nu i stort och i smått. Vissa av historieerfarenheterna ryser jag av andra får mig att minnas njutning. Ja, all min historia är bra så tro inte att jag vill ha något ogjort och om den används på rätt sätt. 

All arkiveringen är gjord och nu sitter jag här på altanen som ”pånytt-född” och njuter av blåbärste och summerar veckan som gått!

Stunder som gett sommarglädje i veckan.

Härlig lördagskväll med Ella och Philip!

Fantastisk middag hos Annika och Peter  i Gamla Stan!

Golfrundor med Tomas, Mattias och Calle!

 

Alla kollegor från jobbet samlades på landet och firade Ola!

Planering av nya boken!

…och så lite mindre bra. Min kära mage försöker sätta stopp för så mycket sus och dus. Jag lyssnar på magen! Imorgon börjar fastan igen! Jag vet att den gillar det!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *