Mat för oss med “andra utvägar”
februari 9, 2013
Ljuset återvänder och jag funderar på en lite plattare mage till bikinipremiären!
februari 13, 2013

Ja vid den här tiden för tre år sedan upptäcktes min första tumör och det blev ju fler upptäckter men nu har det snart gått två år sedan den senaste operationen och just idag mår jag toppen. Det har varit svarta dagar men just för att jag kan minnas dagarna så tydligt känns det som att det är så superlätt att bli toklycklig för mycket numera.

 

Lycklig för att ha Oliwia som ger villkorslös kärlek och hon vet mina innersta hemligheter. Hon har sett mig gråta, skratta, njuta, vara orkeslös ute på våra promenaderna men hon har troget följt mig. Jag kan riktigt känna hur det stärker immunförsvaret när jag har henne med mig på mina långa morgonpromenader. Hur det än är och hur det än har varit så har hon fått mig till att ta steget ut i naturen och möta morgonen.

Lycklig för att jag kan träna.Tänk så skönt det kan kännas efter ett träningspass men lika motigt kan det vara att ta sig iväg men varje gång jag ser mig själv naken i spegeln så finns min mage där som påminner mig om att jag mår allra bäst om magen är så platt som det nu går :). Färglada fina träningskläder gör att lusten och motivation hålls vid liv. En god vän som inte finns med oss här på jorden längre  men när han fanns hos oss spred han alltid glada tillrop runt sig. Ett av hans uttryck var ” Du ska inte falla på utrustningen” och så skrattade han sitt norrländska gapskratt och så shoppade han. Nu kan inte jag shoppa som han kunde av olika skäl men att unna mig fina saker till sånt som ger mig livslust det tänker jag alltid göra! Till golfen, träningen och jobbet… Fram för mer färgglada prylar!

Lycklig för att jag har rensat i röran. Jag har under det sista året gjort mitt bästa för att rensa i röran i mitt liv. Jag är övertygad om att kaos skadar min kropp. Under många år har det funnits en hel del negativ stress runt mig av olika karaktärer. Jag skyller inte på det eller dom som stressat mig under dessa år men jag tror att det inte alls stärkte mitt immunförsvar att få uppleva den sortens stress. Det kommer alltid finnas svarta dagar men jag tror att jag lärt mig hantera dom på ett sätt som inte försvagar mig längre som de gjorde förr.

Lycklig för att jag omger mig med så energigivande relationer runt mig. Får jag säga att jag har “detoxat” lite runt allt och alla omkring mig. Inget illa menat och det känns skönt nu när det är gjort. De och det som nu finns kvar runt mig vet vem jag är och jag behöver aldrig gå på tå i den omgivningen utan bara var mig själv. Det är viktigt att ha det så. Idag gav Jonas mig så mycket varm energi och ett fixat hår. När jag varit hos Jonas är jag alltid välfylld av måbra-hormon! Jätte tack för idag Jonas.

Under våren ska jag också ge mig på att detoxa mitt hem – det behövs slängas och tas in nytt för att få den rätta varma energin. Återkommer om det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *