Nu är det dags! Välkomna på frukost tillsammans med “Harmoniska Hormoner”!
september 15, 2012
Det känns som jag sitter på Arlanda!
september 18, 2012

En tidig morgon här i Stockholm ger en sådan skön start på dagen. Staden är  lite nyvaken! Även om jag tycker att det känns lite vemodigt att lämna sommaren så gläds jag otroligt åt dessa underbara höstdagar.  Det känns som att jag dras ut till naturens och det skådespel som sker utomhus varje dag! Love it!

 

 

Att jag inte är någon innesittarmänniska vet jag sen många år men att den ådran har förstärkts så mycket de senaste åren har jag blivit medveten om nu!  Ljuset ute, luften ute, naturen ute, solens värme ute, all färgprakt ute,  naturens skafferi ute, vågornas skvalp ute, tystnaden ute, vindarna ute, mötena ute! Just i morse kom Hector och satte fart på min gamla tant Oliwia!

2 Comments

  1. Annah skriver:

    Hej! 🙂

    Jag är en ung kvinna som nyligen, i våras, fick hjälp med bioidentiska hormoner då jag levt med hormonrubbningar i över 10 år fast aldrig fått hjälp med det. Eller jo – hjälpen jag fick var alla möjliga syntetiska preparat som bara gjort min hormonrubbning ännu värre! :/

    Jag kämpar nu för att ta mig tillbaka! Kul att jag hittade till blogg! Du verkar vara en så härlig kvinna med mycket livsglädje trots dina motgångar! En riktig förebild för en ung kvinna som jag! 😉 🙂

    Fina bilder på Stockholm!! 🙂 /kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *