11 dagar kvar på 2015 och jag funderar på 2016
december 20, 2015
Tala om bästa goodiebagen!
december 29, 2015

En skön julhelg har alldeles snart passerat!

En lugn stund i Österåkers kyrka dan före dan. Det känns viktigt att minnas nära och kära och få komma ihåg fina stunder vi haft tillsammans!

Vi var lyckligt lottade i vår familj. Tomten kom och alla fick fina klappar!

Mina paket. 

I bland skulle det njutas och syndas lite bara för att… Pannkakstårta – glutenfri.

Snart kommer ett nytt år, vi vänder blad och kanske ger jag mig också några löften. Jag tycker om en känsla av att få starta om det ger mig ny motivation och en fin kickstart.

Men än är det några dagar kvar. Nästa år känns redan nu spännande och jag är beredd att möta upp 2016 ! Så de sista dagarna får bli en startsträcka fram till 2016!

Inför löftena  till ”Bästa formen någonsin 2016” tänker jag så här.

Jag fokuserar och checkar av vad som är bra i det jag har i jobb, relationer, vänner, hem kost, träning. Det är nu jag ödmjukt kan konstatera att jag är enormt rik!  Check ✓

Jag vill ha en ”vitamininjektion” varje dag 2016 så jag kan njuta av det som finn runt mig här och nu och inte bara göra mig beredd till det som ska komma, imorgon, nästa vecka och om en månad.

Jag har ofta tittat mig runt, hur andra har det, lever, jobbar. Nu vill jag känna det som egentligen är mina ärliga behov som jag har och inte andras behov. Det kommer att leda till många JAAAA men också till fler nej.

Jag ser ett skådespeleri i alla sociala medier och visst påverkas jag av allt glitter och glamour som utspelar sig där. Rätt kost, träning och återhämtning får bli viktiga begrepp för att orka vara med att glittra! För glittra lite lagom kommer jag aldrig ta bort ur min egen behovstrappa.

Min älskade smoothies och juicer ska följa med mig in i 2016.

En orange annandagskick

Till 2 glas:

½ grapefrukt

½ citron

1 apelsin

2 morötter

1 ”tumme” ingefära

Juica och njut när du kommer in efter en kanske lång promenad i solskenet?

Nu ska kalkonen strax ut ur ugnen! Ha en fin Annandagskväll!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *