Jag prioriterar om
februari 17, 2017
Mamma fyller år!
mars 23, 2017


Dags att sköta om oss och varandra lite extra. Varje dag i vilken situation vi än befinner oss i.

Jag själv tänker ofta på livsstilen, vår kost, vårt tid vi lägger på träning, stressen, sömnen, relationer men också på vad vi tänker på.

Just det vi tänker på, där har jag fortfarande mycket kvar att träna på och lära av andra så klart. Jag kommer att lägga mer krut på vad jag lägger min tankar på framöver. Det blir många lektioner men jag tror att det är en av de viktigaste nycklarna till hälsa.

 

Rädsla, oro, negativ stress och känslan av att inte räcka, missuppfattningar kan ge oss olika symtom på ohälsa och jag känner igen det hos mig själv.

Jag bestämde mig nu i gryningen att sänka kraven lite grann  och lägga ännu mer tid till natur och sköna ting för ögat, för kroppen och för själen. Våren är ju här även om den lite lynnig!

Veckan får fyllas  härliga hälsosamma drinkar på morgonen,  några bonus promenader,  och jag kommer redan ikväll att sätta fötterna i ett fotbad men först njuta av energigivande kväll med nya kursdeltagare!

Skapa tid till att kramas! Back to Basic!

Livet är så påtagligt!

Den supernyttiga immunstärkande grönkålen fylld med vitaminer får så klart vara med!

Grönkålssmoothie

2 skålar

1 näve grönkål

1 päron

10 blad mynta

1 dl vatten

Toppa med lingon och kokoschips

Skär grönkål, päron  i bitar. Mixa alla ingredienserna i en blender till en slät smoothie och toppa med med lingon!

 

Ingefärsshot med äpple.

2 st små flaskor

1 äpple svenska ekologiska om det går att fixa

färsk ingefära en bit som en medelstor potatis

½ citron

Skär bort det yttersta skalet på citronen. Skala och skiva ingefäran. Skölj äpplen dela . Pressa allt i en juicecentrifug. Häll upp i små shotglas eller flaskor. Om du känner att den känns i starkaste laget kan du späda den med lite vatten.
Tips: Har du ingen centrifug river du ingefäran och mixar den tillsammans med äpplena, citron  och vatten till lagom konsistens.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *