Soppdag 2
januari 8, 2014
Har blivit hemmakär igen!
januari 11, 2014

Tidigt uppe, ja väldigt tidigt klockan är bara fem. Ibland slår bara en tanke ner i huvudet och det blir omöjligt att somna om. Jag väljer den här morgonen att sätta mig i köket och ta en stor kopp te och tända ljus och njuta av denna tidiga morgon. Att föröka somna om känns fel jag är klarvaken och superpigg. Jag kikar in på facebook och ser att det är flera av mina vänner där som är vakna. Det känns lite trevligt att veta att fler än jag som är vakna tidigt.

Gårdagens soppdag, den tredje var grön – jättegrön. Jag tittade lite vad som fanns hemma i kylen och broccoli finns alltid där så en Broccoli och grönkålssoppa fick det bli.

Receptet hittar du på www.optimal-halsa.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *