Nu försöker jag ladda om med musik
augusti 19, 2012
Lyckan med lite höstnytt
augusti 21, 2012

Igår gick jag och nynnande på ”Imorgon är en annan dag” mest hela dagen och så blev det!

Innan vår nya dag anlände så vädrade jag Folkan som jag egentligen tycker är så söt men har använt så lite den här sommaren men det finns många sommardagar som är möjliga att köra “nercabbat” än så “Lill-Folkan du ska få vara med ett tag till innan du får en skön vintervila. När jag ändå var ute och körde ”Lill-Folkan” så passade jag på att träna lite med mina ”kära” järnklubbor som faktiskt var rätt gulliga mot matte.(inte en dag försent)

Sen Hokus Pokus, så från att ha varit på Fyrudden så satt jag helt plötsligt på Sturehof och njöt av en räksallad och hade en väninna och idéspruta mitt emot bordet så kvällen blev såklart supertrevlig och lång!

Idag blev det i alla fall en tidig morgon och träningen blev inte alls så seg som jag hade trott så nu är jag redo för dagen. Det står mycket på programmet bland annat ett kul och spännande möte med en tjej jag aldrig träffat och det är alltid spännande och inspirerande.  Jag längtar redan tillbaka till Fyrudden igen så det får bli en kväll ute på landet!

Jag tror att många med mig känner att nu ska det bli lite nya rutiner och alla semesterolater ska putsas bort, spännande mål ska sättas upp, beslut ska tas och det känns lite som på Nyåret när nya almanackan tas fram. Sommaren har vi redan facit på, den var underbar för mig och gav laddade batterier så nu det känns det kul att få ta sensommaren och så småningom hösten som en stor utmaning! Vilket toppen humör jag är på idag då  – i motsats från igår morse! Hurra för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *