Full fart framåt!
augusti 29, 2016
Vitaminvatten den nya longdrinken hemma hos oss
september 12, 2016

Vilken septembermorgon!

Fyrudden!

Det finns nästan inget (lite överdrivet nu) som kan göra mig så lycklig som när en golfrunda flyter på och jag får spela på mitt handicap! (18,8).

Golfen är för mig som en bästa kompis, något jag och Calle har som en stor gemensam grund och där vi lägger mycket av vår fria tid. Vi verkligen tycker om den båda två, tillsammans med mycket annat som barnbarn, skogen och grönjuicer förstås men ändå.

Det har varit dagar när jag varit livrädd för den här kompisen Golfen och det har hänt rätt många gånger att jag tänkt ta farväl av den inte minst efter mina stomioperationer som gjort mig skörare både mentalt och fysiskt. Det har faktiskt spökat en hel del runt golfen sen jag gjorde om min sving för att inte göra mig illa nu när rygg och mage inte är som de varit! Men det går inte – den är bäst!

I helgen var det var dags att spela en underbar sensommargolf med trevliga tjejerna på Haket .Mitt vapen: Gör så mycket du kan för att få in en rätt känslan – TRYGGHETSKÄNSLAN.

Jag vet att stå på rangen har blivit ännu viktigare för mig än tidigare för att få in känslan och för att framförallt för att inte göra illa mig. Om jag nu vet det är det viktigt för mig att ta mig  den tiden för att värma upp – varför lägger jag då inte den tiden där? Ja lite tråkigt kanske… Att sen att andra inte har det behovet betyder inte att jag också ska sitta och mysa med en kopp kaffe innan och strunta i min uppvärmning.

Mina fina priser från bland annat från fina Syster P 

Ja det blev underbar golf med Haket på Körrunda (ett fantastiskt ställe)! Tack alla tjejer för allt. Jag är är jätteglad för min andra plats. Målet är 18,0 det här året – vi får väl se…jag är snubblande nära nu. Grattis Annika till vinsten.

Nu är jag tillbaka på Gärdet och har gjort fina reafynd ute på stan… det är mycket som kan göra mig lycklig inte bara golf!

Jag njöt av eftermiddagens vatten – Mango, hallon och mynta!

Mango och hallonvatten och mitt fina reafynd elefantväskan från Svenskt Tenn

Till 2 stora glas behöver du

8 dl kallt rent vatten

1 mango

2 dl hallon

1 liten näve myntablad

Skala och dela mangon i mindre bitar. Fyll glasen med mango, hallon och myntablad. Häll över vatten och låt glasen stå och dra i kylen i en timme. Njut! Sommarkänslan är kvar även i glasen!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *