En härlig dag på “Allt för hälsan”
november 7, 2014
Guldig flärdfull glamour!
november 15, 2014

Nu har vi fått klart med datum!  9 januari kommer min och Ola Lauritzsons nya bok som berättar allt om  vegetariska soppor och smoothiebowls. Så glada och förväntansfulla så klart!

I kväll föreläser jag hos Handelsbanken och jag eftermiddagskickar med en citronjuice. Nu är det eftermiddag men det mixas och juicas i köket här även tidigt på morgonenen.Mn man kan tycka att jag bullrar i köket och vad grannarna tycker ja… juicecentrifugen går ju bara några minuter lägger sig stillheten i köket igen. Jag får en känsla av den citrusjuicen sätter fart på hela mitt kroppssystem! Doftar underbart, är vacker, smakar gott och ger de rätta energierna!

Jag älskar att pressa citroner & apelsiner! Det doftar så gott av citrus i hela hemmet.

Citronen medverkar till att stimulera enzymer och galla som bryter ned fett. Levern som producerar enzymerna och gallan blir dessutom ännu bättre på att stödja sophanteringen när man ger den fina förutsättningar. Att ha en vital lever kommer att ge kroppen de bästa möjligheterna för den rätta vikten och bra verktyg för hälsa. Citroner och apelsiner i all sin ära men att låta levern vara ifrån eller i alla fall mini mera  gifter/droger som alkohol, bekämpningsmedel, läkemedel ja allt som stör kroppssystemet så långt det bara går. Det gör att levern får en realistisk sophanteringssituation och att den sen får bra stöd från t.ex. citronen som också är en basisk frukt och ger en superkick för  kroppen och stöttar ett hälsosamt klimat. Att blanda citron och apelsin i en juice ger en härlig vitaliserande hälsoboost!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *