Vit snö skingrar tankar!
december 12, 2012
Gröna drinkar hjälper mig att hålla tempot.
december 17, 2012

Många är förkylda och det klassiska är att när lite julledighet kommer så vill någon förkylning slå klorna i mig men nej det duger inte. Julfriden ska kännas som just frid och återhämtning och då ska det vara just det. Hela kroppen och själen ska få njuta av fridfullhet, njutning, vila och massor snö!

Nu laddar jag in energi på alla sätt för att hitta ”Bästa formen någonsin”. Gröna smoothies. Möta goa vänner, träna och vandra med älsklingen Oliwia. Lyssnar på julmusik och tänker  inte låta latmasken smyga sig in i mig utan kommer ta alla tillfällen att uppleva, mysa, skratta, tända ljus och ha så där vansinnigt kul som det behövs att ha i decembermörkret.

 

Min ”Bästa form någonsin” handlar en del om vikt, det handlar om rätt fettprocent men det som jag verkligen vill behålla i min kropp är lyckan och tacksamheten att få vara med här, det som bara för ett år sedan kändes som ett stor enda frågetecken! Hurra nu är det ett utropstecken! Jag är med!

Därför är numera min önskelista fylld med mer passion, mer färg, mer fantasi, mer lek och mindre allvar. De är en stora pusselbitar  som gör att jag kommer vara på den rätta lättkörda vägen till ”Bästa Formen Någonsin”.

 

Nu är snöstormen ett faktum men ”Bring it on” kom igen och försök att stoppa mig om du kan! Stormat har det gjort i mitt liv förr!  Dags för hundpromenad, glöggmingel och lite senare Globen! Så galet, tokigt och det känns att snart är det jul!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *