“Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka”!
januari 28, 2014
Inget vatten!
januari 31, 2014

besöker mig med en stark längtan efter mer njutning i sina liv men när jag frågar vad de saknar har de svårt att sätt fingret på just vad de saknar. I vår vardag är det nog tyvärr så att njutning inte ”hinns med” i rätt utsträckning och ibland behöver inte njutning vara mer än ett varmt ögonkast, en kram, att stanna upp och titta på en soluppgångs, ta en morgonpromenad eller lyssna på sin favoritmusik. Mycket finns där nära oss och att vara närvarande och lyssna på kroppens längtan är ett av mina recept till mig själv och dem som kommer till mig med sin önskan efter mer vitalitet.  Det kan låta banalt men melodierna ”Sträck ut en hand” och ”Låt hjärtat vara med” känns mera aktuella och tröstande än någonsin.

Låt starten på ljusets återkomst bli en början där du ger dig själv fler möjligheter och chanser till just njutning. Ge dig ett löfte att vara god mot dig själv det kommer också dina nära må bra av. Jag börjar idag  och sätter snart kosan mot fina Dalarna!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *