Strul på första hålet!
mars 12, 2013
“Bästa formen någonsin”
mars 14, 2013

Det börjar närma sig en ny avstämning och så klart en ny spännande omstart för ”Bästa formen någonsin”. I morgon är dagen som gäller för att sätta upp spännande och utmanande nya mål.

Det är viktigt för mig att alltid hitta det roliga i det jag sysslar med. Vad det än kan vara och innebära allt ifrån träning till att jobba till att plocka hallon och det går nästan alltid att locka fram glädje i det man gör. Så för mig är fantasin avgörande att hitta det roliga i att städa eller gå till tandläkaren eller mötet med bokföringsbyrån etc. och det kommer på lite längre sikt att ge något tillbaka.

Träningen står högt för mig i prioritering. Visst finns det saker mellan varven jag kanske borde ha gjort men istället valt att träna. Just för att det kul att powerwalka och simma och för att jag vet att mitt tarmsystem mår så bra av det och funkar magen blir det en aning drägligare att vara stomiopererad. Det kommer också att leda till att även det där andra lite lägre prioriterade sysslorna kommer att bli gjorda… så småningom.

Irriterande nog så sov verkligen uruselt i natt. Längtar lite hem om jag ska vara ärlig. Dålig sömn kändes direkt på både träningen och golfen plus att det är hett här nu.  Ikväll blir det tidigkväll så jag får chans att sova mina timmar!

Hur som helst när vi kom hem från golfen fick vi med allas hjälp att titta i sina kylskåp ihop till en sill lunch oj så gott med lite sälta efter en svettig dag på alla sätt för någon drömscore blev det inte. I dag skyller jag dålig nattsömn!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *