6 saker som gör att jag vill hylla mina tidiga mornar!
september 7, 2015
Café Opera Golfen – Love!
september 22, 2015

Snart ska manuset på nya boken in och jag boostar med färggranna drinkar!

Morotsjuice med apelsin, citron, färsk gurkmeja och ingefära

Jag gillar känslan av juicen jag dricker stärker mitt immunförsvar. Under hösten när dagarna blir mörkare eller när man har en slutkörd kropp och själ eller när influensorna härjar som värst då är en Kick juice fylld med C-vitamin – toppen.  Boosten står på min kropps önskelista – varje dag!

Till 2 glas

3 morötter medelstora

2 apelsiner

1 citron

2 små färsk gurkmejor

1 tumme ingefära

Indiankrasse

Juica alla ingredienser och häll upp i glas och toppa med krasse. Känn hur kraften återvänder

Att pressa juice i en råsaftcentrifug gör att det blir väldigt lätt för kroppen att ta upp näringen ur innehållet i grönsakerna och frukterna.

Visst behöver vi även fibrer som försvinner när vi använder en juicecentrifug så gör både juicer i centrifugen och smoothies i mixerna och njuter av frukt och grönsaker som de är förstås då gynnas din hälsa optimalt! Idag dricker jag min älskade morotsjuice med apelsin, citron, färsk gurkmeja och ingefära. Morotsjuicen innehåller bra med mineraler som kalium, fosfor, magnesium men även kalcium och karotenet i moroten stärker och skyddar bland annat huden.

Igår tog jag lite svinmålla, grönkål, en bit banan, lite grönkål ochmixade!  Mina älskade ätbara blommor får allt som oftast vara med. Tusensköna och rödklöver är vilda blommor som håller ut långt in i hösten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *