Jag fick en permanent stomi men också ny en dimension på livet
juli 26, 2013
En maskerad “igångsättare” och 1 augusti!
augusti 1, 2013

Lite motgångar slår inte ner en drömmare. Att famla lite i ovissheten och förvirras ger väl lite energi på vägen eller åtminstone på lång sikt, när lösningen är uppfunna! Fast ibland skulle jag vilja gå lite rakare vägar sådär härligt enkelt.

Jag har slagit en liten kullerbytta och behöver upp och hoppa igen och som alltid det är lite brådis. Mål är mål och det gäller att ta sig fram i tid om man ska hinna uppleva mycket i livet. Jag antar utmaningen och jag ger mig ut! Ingen rast ingen ro. Återkommer med min uppfunna lösning!

Härliga drinkar fyller mig med energi. Idag har Morot och mynta drinken gett energi till min hud. Rödbetsdrinken har boostat min lever och Selleri, gurka och romansalladdrinken sett till att hålla mig basisk. Så det vore väl själva den, om jag inte kunde hålla kvar energin ett tag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *