Bikiniångest?
maj 8, 2013
Dina ögon är själens spegel!
maj 11, 2013

Vilken tur att jag fick en solig dag på altanen idag. Massor med skrivjobb och skriver jag recept vill jag testa och smaka. Den här smoothien blev sååååå himla god. Den är mättande och en smoothie som  faktiskt känns i godaste laget!

 

Grönt godis i glas

Till 2 glas behöver du:

3 dl kokosvatten

1 avokado

1 st. moget päron

1 näve babyspenat

Smaksätt med lite kanel och stevia.

Mixa alla ingredienser och njut – härligt drömgott!

 

PS: Jag orkade ingen middag i kväll! DS

 

 

 

1 Comment

  1. pethra skriver:

    Hej igen Marlene! Jag har lite bekymmer med vad jag ska äta nu med min stomi. Innan min op åt jag för det mesta en lågkolhydratkost, lite liknande paleo men inte strikt. Men mycket frukt, grönt, nötter och dylikt. Men nu.. magen protesterar för det mesta jag är van vid. Frukt och de flesta grönsaker ger mig magknip och det mesta som inte är vitt och stoppande skapar stora flöden.. vet inte riktigt hur jag ska tänka. Det känns inte bra för min kropp och energinivå att leva på vitt bröd, potatis och ris. Jag är inte van vid det. Har du några tips? Tänker att jag ska experimentera med smoothies men har hamnat i en rädsla för att något ska gå på tok med magen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *