”Bästa formen någonsin”
april 14, 2015
Hallonblad och golf!
april 19, 2015

Igår Orup!

Jag blev alldeles matt, hes och så glad. Vilken nostalgi tripp. ” Lita ej på gifta män” Upp över mina öron” … Regn hos mig … ja alla hans bästa låtar!

Vilken underbar energidusch av nostalgi och minnen!

Efter en lite sen kväll ringde ändå klockan tidigt. Det var dags att bli boostad med suverän golfinspiration på Röhnisch fina butik. Jessica Krantz var på plats för en tidig frukostföreläsning. Innan jag promenerade ner till Röhnisch laddade jag med en chiapudding. Det är smart att ha en chiapudding klar i kylen och bara toppa med bär när tiden är lite knapp.  Snabbt, nyttigt, mättande och superenkelt.

Chiapudding med bär

1 portion

Pudding

2 msk chiafrön

2 dl mandelmjölk

Blanda chiafröna med mandelmjölken i ett glas. Rör om i blandningen efter 10 minuter. Låt blandningen stå i minst ett par timmar men förbered gärna detta kvällen innan och låt blandningen stå i kylen under natten.

Idag toppade jag min pudding med hallon, blåbär och havtorn

Jessica Krantz som jobbar med och har massor med erfarenheter av coaching, ledarskapsutveckling och golf plus att hon är en fantastisk golftjej!

Jessicas 5 tankefällor i det här fallet golfsammanhang

  • Sluta hoppas – gör det.
  • Svingtankar – känsla, målfokus, positiva erfarenheter
  • Ropa inte hej innan du kommit över bäcken – här och nu
  • Vara min egen värsta fiende – Hoppa in i glasbubblan
  • Stress – medspelare, tempo.

Ja det blev massor med inspiration och många tankeställare.

Jessica tipsade om Blondinbellas blogg och jag måste säga att det var lite otippat men så himla bra.  Jag fick två pepp direkt från hennes blogg. Den första var en artikel om Azim Premji, en av världens rikaste män som är känd för sig generositet och som äger ett enormt it bolag.  Hans citat: ”Om folk inte skrattar åt dina mål är dina mål för små”

Jag tänkte direkt på mina mål i golfen. Nå 18 i handicap!  Nej nu blir det revidering! Singelhandicap. Ja skratta nu då!

Det andra peppet som kom från Blondinbella handlade om energitjuvar. Hon tillåter sig att vara arg, spy galla, ringa en vän och gnälla när hon möter en sån person som känns fel, är negativ eller bara dum  men bara i max 5 minuter sen sätter hon på sig sin mentala ” ta ingen skit dräkt” och kliver vidare.

Så viktigt när livet är så skirt!  När vi nu pratar om livet så har jag ökat tempot lite. Nu går mina “powerwalks” till mitt härliga cirkelträningsställe – två flugor i en smäll! Ha en trevlig fredag kväll!

 

2 Comments

  1. Raija skriver:

    Blondin Bella var hos Renee, otrolig tjej. Ha en trevlig fredag kväll du med ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *