Hur håller vi oss vitala livet ut?
november 26, 2015
Följ med! 3 – 9 april 2016 reser jag till Annika och hennes fina vingård i Italien!
december 14, 2015

Efter ett samtal med en kvinna som står inför en stomioperation precis som jag gjorde för några år sedan så kom många känslor tillbaka för en stund men jag vet att jag idag har försonats med mig själv och min kropp. Min insida mår bättre än på länge medan utsidan visar mina repor i lacken och att livet med de sista operationerna gått lite brutalt fram på vissa partier av min kropp. Som tur är det få tillfällen jag går naken på stan. Med den erfarenhet man har som en kvinna mitt i livet så börjar knopp och kropp lyssna lite mer ödmjukt på varandra. Att jag numera gör mina egna val av kost, träning, vänner, jobb och hur jag vill fylla min lediga tid är något som ger mig mer energi. Förr gjorde ofta vad som förväntades av mig eller rättare sagt vad jag trodde förväntades av mig. Numera kan jag se med lite humor på den stomiopererade kvinna jag är och inse … vem bryr sig. Vi är alla olika och utsätts på olika sätt av livet och godhet, skönhet, vänlighet, kärlek och ärlighet har inget bäst före datum och inte någon kropps eller klädkod.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *