Marlenes little kitchen
augusti 3, 2017
En enkel detox när jag nu ändå är tillbaka i stan
augusti 18, 2017

 

Vilse i skogen och i den fina vilda sensommarnaturen idag! Min natur som jag återvänder (numera oftast ensam) varje dag. Vilse ska nästan inte gå i de områden jag vandrar tycker man. I alla fall så fanns det en ny magisk stig. Det kan få vilken nyfiken kvinna som helst att avvika från den kända trygga stigen!

Idag kände jag en sån saknad av min bruna fina labrador Oliwia som numera finns i hundhimmlen, hon som alltid var mitt glada sällskap i naturen så länge hennes ben bar henne. Hon skulle ha uppmuntrat  mig med glada ögon även en dag som den här när regnet kom och jag var en aning vilsen.  Jag kom så småningom till en väg och när jag äntligen förstod var jag blev det ett litet samtal till att min snälla man fick kliva ur sängen och ta bilen och hämta mig.

Alla andra dagar…

Att komma ut i naturen är för mig ett sätt att känna välbefinnande. Att känna doften från skogen, havet ängarna ger mig lugn det blir som en slags underbar meditation.  Det blir till naturen jag återvänder för att hitta ro och samla kraft men också för att finna min kreativitet och hitta en äkta glädje. Det är oftast tyst och det är här jag ser så tydligt hur våra årstider växlar. Jag tro och vet att naturen läker mig naturen ger mig bär, svamp och blommor. Den bjuder in mig till en stund där mina tankar får fara runt och jag känner en trygghet och litar på att naturen skyddar, vårdar och läker mig. Jag tycker om känslan av magi och de lite trolska platser där jag ofta stannar till. Mirakel sker i naturen!

Bäst idag – Kantarellerna är tillbaka!

Jag fick min älskade smoothie med blåbär, bigarråer och lite vildhallon och nu  blir det mys i köket istället för en eftermiddag på golfbanan. Det verkar som jag missar golfen den här helgen. Regnet öser ner just nu!  Hoppas du också  har en mysig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *