Havet är som en skvallertidning idag!
augusti 4, 2012
Kakan som förtrollade mig!
augusti 6, 2012

Det var helt magiskt att få kliva rakt in i skogen denna soliga morgon! Massor med blåbär ,lite kantareller och en glad hund i sällskap. Att få kunna få ha skog och hav så nära mig gör mycket upp över öronen lycklig. En nedblåst tall  och en sten fick bli mina träningsredskap idag och Oliwia väntade tåligt och något förvånad.

Vilken söndag vi har. Ett underbart kanonväder. Det blir lite golfträning och sen en kväll med släkten för att hylla och gratulera Caroline på hennes födelsedag.

Jag har vandrat i skogen både fredag och lördag kväll  och jag måste erkänna att det inte hör till vanligheterna att jag plockar blåbär en lördag kväll klockan 20:45 men sen kom belöningen – härlig tallrik med blåbär och hallon med en klick vispgrädde och blev min höjdpunkt igår. Because I’m worth it! 

Kröp i säng supertidigt med en riktigt ryslig deckare i vinter och isig miljö, en avkylning så det hette duga, bredvid låg min hund Oliwia tryggt snarkande så mörkrädd nej nej!

Nu laddar jag för en späckad härlig vecka med mycket spännande jobb, massor med träning, golf med  härligt umgänge i Trosa och sen vidare till traditionella surströmmingsskivan i Dalarna. Kan augusti var bättre, det är augustivärme  och augustimåne! Tjhoo! Det är klart att det är enklare att hitta formtoppen sådana här veckor än vad en del andra är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *