Här i Hua Hin är det lätt att äta hälsosamt och leva ”matenkelt”!
februari 10, 2016
Thailand passar min mun!
februari 13, 2016

 Nu när jag har den fantastiska möjligheten att vakna upp power walka, simma och sen äta frukost så försöker jag rensa huvudet på sånt som inte ger mig positiv energi men som jag ändå bär på av olika anledningar, vana, prestige, dålig rutin eller slentrian.

Det är härligt att träna i fina nya Röhnisch kläder. Allt går lite lättare då! 

Jag vill ge mer utrymme till:

  •  Till mina tidiga ”hundpromenader” även om nu Oliwia är i hundhimmlen så vill jag ha den vanan kvar och det är ett fint minne av Oliwia som jag kan behålla i mitt hjärta varenda dag. Numera får det även utrymme till ett stopp med ett cirkelträningspass under promenaden (när jag här hemma på Gärdet).

 

  • Jag funderar mycket på min kost. Jag vill leva hälsosamt ”matenkelt” med massor med soppor juicer och smoothies! De tar större och större utrymme i mitt liv.

 

  • Egen tid. Det betyder att jag kan skriva, vandra, plocka vad naturen ger mig men att jag gör det i lugn och ro bara med mig själv -det är en slags meditation för mig.

 

  •  Människor som ger positiv energi.

 

  • Jag vet att golf tar tid men jag älskar den och den ska få ta utrymme!

 

Seapine golf

Balans, lycka att hitta bästa formen någonsin har jag skrivit mycket om.  Jag tror att just lycka och balans i livet dyker lättare upp om jag är i form både utvändigt och invändigt. Jag blir bekvämare med mig själv och hanterar då dagens alla situationer på ett bekvämare sätt vad det än kan vara. Sen har vi ju alla våra repor i lacken och dom får man leva med och kalla livserfarenhet!

”Karela karela”

1 stort glas

1 lime

3 skivor ananas

1 tumme ingefära

1 Karela liten (bittermelon)

½ broccolistånd

 

Juica och njut!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *