Ljuset återvänder och jag funderar på en lite plattare mage till bikinipremiären!
februari 13, 2013
Andas och njut!
februari 21, 2013

Ja visst njuter jag av min efterlängtade ledighet. Även om det är massor med njutning och glädje så finns det några små orosmoln. Ett orosmoln är mitt lilla tarmsystem som visade sina sämsta sidor på golfbanan igår. Är man som jag stomiopererad så vill det till att magen sköter sig på varma långa soliga golfrundor men icke och skandal blev det. Skam den som ger sig, kläderna blev förstörda men med  hjälp till klubbhuset och en dusch och nyinköpta kläder i golfshopen var jag snabbt ute på banan igen. Skam den som ger sig och jag hoppas det blir mindre skitnack framöver. Simning och powerwalken funkar super men golfsvingen väntar jag på! Kommer den i morgon?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *