Ja, kanske ligger det i generna!
februari 24, 2016
Dags att färga maten!
mars 2, 2016

 

Soon golf i sköna kläder från Röhnisch

Vi har ljuvliga dagar här i Thailand. Mjukjobbar, golfar och njuter av värmen. Det blir mycket edamamebönor som har blivit mer och mer populära även hemma och som är så himla goda. Bönorna har blivit en av mina favoriter snacks/förrätt/ tilltugg.

Förutom att de ljuvliga i smaken så innehåller den dessutom mycket protein och även nyttigheter som fibrer, vitaminer och mineraler.

Hur serveras de bäst? Om jag inte har förmånen att vara ute och äta dem på Sakura här i HUa Hin så kokar jag dem slatat vatten och lite olivolja. Servera hela skidorna i en skål och använd tänderna för att trycka ut de illgröna välsmakande krispig bönorna.

Åt dessa läckerheter första gången på Berns och blev helt Edamameförälskad.

Du köper dem frysta i större matbutiker. Hälsosamt matenkelt!

Sköna böna sån tur att du finns! Edamamebönan – The Wonder Bean – Trendbönan

 Älsklingsrätten nummer två här i värmen är den lite spicy  papayasalladen. Ska försöka fixa ett bra recept som kan funka även hemma i kalla norden! Hälsosamt matenkelt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *