Jag har en liten önskan…
juni 25, 2012
Dags att dekorera proppen. Det är den värd!
juni 26, 2012

Efter en mysig kvällsfika med en goda väninna som jag inte träffat på flera år njuter jag nu av en kvällssmoothie med hallon, proteinpulver och kokosolja. Saknar lite sol och värme men när jag nu ikväll fick chansen att fika några timmar på ett mysigt café så spelar inte vädret någon roll alls utan småpratet om allt och ingenting är det som gjorde min kväll!

 

Nu känns det skönt att få krypa ner bland täcken och kuddar och bara bläddra i fina tidningar och sen läsa ett kapitel ur nya deckaren, titta på väderprognosen som jag redan vet kommer visa lite bättre väder. Jag som lovar mig själv gång på gång att det jag inte kan påverka ska jag inte stånga huvudet i väggen för! Sluta då med snacket om väder!

Funderar lite för mig själv på fantasi innebär. Fantasi är en av mina grundstenar för att jag ska nå ”Bästa formen någonsin” och förstår med ens att det är bara jag som begränsar mig just nu. Vissa av mina dagar blir inte riktigt blir som jag planerat men nästan ingenting blir ju exakt på millimetern som jag planerat så det får bli lite intensivträning på hur man kalkylera med att mycket kommer att bli som jag tänkt mig, men det kommer också vara dagar  där allt tar sig en annan vändning och det behöver inte betyda att det är fel! Det kan vara så att blir mycket bättre och öppnar nya möjligheter!

Vad vill ja nu säga med det? Jo det är skönt att det finns mysiga caféer och att krypa det är skönt att sen krypa ner i duntäcket och att höra lilla Oliwias små snarkningar nedanför i korgen. Hennes snusningar skapar en god förutsättning för att somna gott och imorgon skiner nog solen igen!

Den här  kvällen lägger jag på kontot ”Save it for rainy days” även om det regnar just nu!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *