Theres stöttar min väg mot formtoppen!
april 23, 2012
Tänderna behöver också återhämta sig precis som övriga kroppen!
april 24, 2012

Min mamma finns inte längre på den här jorden. Det är över tio år sedan hon flyttade till himlen men jag kan fortfarande komma på mig själv att vilja dela min glädje och sorg med ett telefonsamtal med mamma. Nu när jag själv gått igenom min stomioperation som blev livslång vill jag ibland få tröst och stöttning av just mamma. När mamma blev sjuk fick jag kontakt med en läkare som gav mig förslaget att ge mamma äventyr så ofta som möjligt. Jag bestämde mig för att ge äventyr till mamma, så många som jag bara kunde så länge jag hade min mamma kvar. Jag sjöng, läste böcker, promenerade, reste och berättade hemlisar för mamma, ja allt som kunde ge lite guldkant till hennes och mina dagar.

Nu när mamma inte finns mer så vill jag upprätthålla vår tradition så jag ger mig själv små äventyr varje dag för att ge ett litet extra skimmer på dagen. Jag samlar och dokumenterar mina fynd i min fina anteckningsbok.

I boken finns äventyr som tex. i dag härliga telefonsamtal  och en fika på Strandbryggan med fina Kristin. Ett äventyr kan också vara en planering av en resa eller en sommarmiddag på landet!

Dags att ta fram anteckningsboken och skriva ner dagens äventyr! Vilka äventyr har du samlat in?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *