Jag vill vara med bland gungor och karuseller
november 3, 2015
Tokiga Hormontanten var på besök!
november 11, 2015

Jag tänker lite extra på min pappa idag. Pappa som så länge han levde gav mig kraft med sina energigivande samtal. Pappa fick mig att tro att jag kunde allt, att jag orkade allt och att jag klarade av allt. I Pappas ögon var jag någon slags Pippi och han gav mig alltid hopp och tro på att drömmar alltid går att förverkliga. Tack snälla pappa för att du tränade in mig i den tron! 

Hittade en bild på nätet och hoppas ingen misstycker att jag lånar bilden! Min fina pappa när jag var ett år!

Igår kväll bjöd Eva på en underbar middag och vi golftjejer som fick njuta av middagen blev så väl omhändertagna. Det är skönt med tjejsamtal runt ett bord fyllt med energigivande läcker mat och gott vin… men golfsnacket var lagt på is. Helt andra samtal som hör oss kvinnor till dök upp och idag sitter jag lite varmare i både själ och hjärta.

Idag promenerade Chatrine och jag i full fart runt Djurgården. Det tog två timmar men tänker det var  i 10 graders värme i sol och det är 8 november! Ändå har jag lite jul känsla!

Helgfrukost

Lingonsmoothie

Lingon och svarvinbärs smoothie

1 dl lingon färska eller tinade frysta

1 dl svarta hallon färska eller tinade frysta

1 dl svarta vinbär

½ banan

1 dl havremjölk

1 msk kokosfett

Mixa alla ingredienser och tillsätt vatten till den konsistens du vill ha.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *