Frihetskänsla!
mars 17, 2013
Ett litet extra träningsläger
mars 20, 2013

Jag har sagt så många gånger att jag inte kan vara borta under en längre period för min tid räcker inte till än då. Ständigt dåligt samvete, dubbelbokar, överbokar men så har jag frågat mig själv om det  inte  är just jag själv som medverkar till detta lilla kaos. En liten repa i mitt eget egolack kanske men det verkar ha fungerat utan mig hemma och på jobbet under hela min resa hittills.

Tänk då vilken plats jag har skapat just bara för välbefinnande i nästan fem veckor. Jag är så ödmjuk och tacksam. Kroppen och själen har fått haft mig själv på besök och vi har verkligen njutit tillsammans och laddat batterierna.

En märklig men härlig tanke är att det här vill jag göra igen, om det är så att jag själv behöver mig mer än någon annan. Nu ska det i alla fall bli superhärligt och kul att komma hem till jobbet, fina klienterna, barn, barnbarn, Oliwia, stora tjocka släkten, vänner påsken och våren… I hope!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *