Bärplockning – ett ljuvligt sätt att komma nära naturen och få en boost både mentalt och näringsmässigt
augusti 7, 2014
Tillbaka i stan och nu vänder jag blad
augusti 12, 2014

Vi är i Dalarna och har sköna dagar i Sunnanhed som ger mig massor med ny kraft, två fulla frysar med bär och del överraskningar. Även om jag sitter här på min skrivarplats mitt i trädgården saknar jag saknar redan fina Dalarna innan jag ens lämnat Sunnanhed och alla hallon, vinbär och krusbärsbuskar, det är bara lördag!

Saknaden av våra dagar i Sunnanhed gör lite skönt ont och pysslet innan vi ska åka hem imorgon känns lite som terapi. Sunnanhed är en guldklimp och plats att hämta meningsfull ny energi och glädje på. Sunnanhed har allt, vatten, bärplockning, golf, natur, tystnad, skrivro, vänner och ikväll surströmmingsskiva!

Här i Sunnanhed får vi andas in klar ren luft som ger ny kraft. Tänk att lilla Sunnanhed alltid gör dagarna så händelserika och från att ha stressen lite i bagaget får lilla Nygårdsbacken mig att känna en underbar känsla av att bara få vara här och nu!

Dalarna ger alltid mina sinnen en energi boost gjord av ljud, dofter, sol, sensommarvindar med lite regnstänk och så en vidunderligt vacker natur.

Vilken hälsobringande oas vi har och får njuta av igen och igen – där plocka bär har stått i fokus den här gången!

Hoppas Du har din egen plats där du finner ro och kraft!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *