Varför har jag blivit upp över öronen förälskad i min juicecentrifug?
februari 26, 2014
Utekontoret -mjukjobbar!
mars 1, 2014

God morgon och trevlig början på helgen!

Även i de alla vackraste och bästa miljöer kan deppigheten komma. Efter en lite jobbig natt med min stomiopererade mage testar jag ändå att göra en rödkålsjuice med ananas. Ananas som jag nämnt tidigare är inte bara rik på enzymet bromelain och c-vitamin den innehåller också aminosyran tryptofan. Tryptofan är en livsviktig aminosyra som vi inte kan tillverka själva utan måste få i oss genom den kost vi stoppar i oss. Det just den aminosyran som behövs för att kroppen ska kunna producera serotonin. . Serotonin är en signalsubstans som att balansera våra känslor. Ja som ni förstår är jag ute efter en liten invändig ”Må Bra dusch”

Till 4 personer behöver du:

1 litet rödkålshuvud väl sköljd

1 ananas skalad

1 bit ingefära stor som en medelstor potatis

Pressa alla ingredienser i en juicecentrifug. Njut och känn hur harmonin anländer.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *