Superröd morot och apelsinjuice med ingefära
januari 19, 2014
“Innan jag dör” Boken berör mig.
januari 22, 2014

Jag fick ett telefonsamtal och blev med ens medveten om att livet ska levas lite glittrigare än vad det känns just nu när jag sitter i träningskläder på väg till tandläkaren. Träna och besök hos tandläkaren är ju också viktigt förstås men ändå…lite mer glitter i livet tänkte jag när samtalet var avslutat med den färgstarka kvinnan.

Samtidigt som man vill glittra så ska man orka glittra ofta. Jag vill och tänker försöka vårda mitt eget liv som en ljuvlig bukett med rosor. Jag återkommer ofta till det! Det gör att jag har kikat lite extra på hur rosor vill ha det. Jag vet att rosen vill ha nytt ljummet vatten varje dag. Den vill stå i hemmets vackraste vas och behöver ny snitt yta i sin stjälk dagligen. Själva rosen ska vara lite öppen när man får den i sin ägo, då mår den som allra bäst!

En utmaning att vårda sig själv som en bukett rosor men visst vet jag också hur lätt en bukett rosor kan vissna bort och man som person slutar glittra.

Rosor och liv slocknar utan näring och vatten.

En spännande tanke är att man tänka på sina relationer som om de också är rosenbuketter – Hur är det då med vatten i vasen, är jag den som skulle bytt vatten eller bara fyllt på med mer vatten eller har jag fyllt i vatten, eller kanske jag själv hade behövt nytt vatten?

Vackra rosor gör mig passionerad!

Tänk att göra fler händelser i vardagen lika passionerat som en bukett rosor då blir också större delar av dagen fyllt med passion. Sagt och gjort. Lite mer passion och glitter från och med nu!

Jag väljer att ta en ännu vackrare morgonpromenad med Oliwia och hoppas på fina soluppgångar.

Jag väljer att läsa ”Innan jag dör” och känner mig berörd och rädd om livet.

Jag tänker välja en lite glittrigare klänning när jag går till jobbet i morgon.

Jag tänker välja ett lite mer iögonfallande smycken.

Jag väljer att tända det doftande ljuset nu som ger så fin känsla i kroppen.

Jag väljer att lyssna på en väns fantastiska men hemliga kärleksmöte.

Visst händer det små ljuvligheter i kroppen när jag fyller på med passion även i det mest vardagligaste stunder till och med en grön smoothie väcker en viss passion idag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *