Helgens smoothiesfrukost är en skön livskvalité för mig
mars 10, 2018
Kom ihåg vad som gör dig färgglad!
mars 13, 2018

 

Halloj Vänner!

Nu har jag bestämt att bli ännu uppriktigare  och att det är på  ”på riktigt” framförallt mot mig själv. Jag fick ett  fint mail om TIDEN. Det stod många kloka ord om just den tid som vi faktiskt har, valen vi gör och hur vi prioriterar. Det gav mig en tankeställare. Allt som hänt mig i livet tänker  jag från  använda till bränsle och energi. Det är ju en del som hänt i en sån här kvinnas liv så mitt i livet blir det en brasa som räcker länge! Livets brasa – den värmer.

Vårkänslor på Rosendal. Jag prioriterade en härligt lång söndagspromenad till fina Rosendal

Har du som jag också undanhållit din ilska/frustration och mellan varven avstått från att ta avgörande beslut eller kanske låtit andra bestämma åt dig. I ditt äktenskap eller kanske har du hållit inne besvikelser och motgångar på jobbet under en lång tid utan att ge dig chanser att följa dina viljor och dina egna val. Har du dessutom kanske med facit i hand sett att vägarna som andra ledde in dig på visade sig var en krångliga vägar och din egen magkänsla hade givit dig en enklare framfart.

När du nu är mitt i livet kan det visa sig en ny sida hos dig som kan förvåna både dig själv och vissa i din omgivning. En av anledningar kan vara ditt hormonsystem som förändras när du kommer i menopaus men jag vill också tro att det är nu du tar du för dig och vågar ta avgörande beslut och även ta konsekvenserna av dina beslut.

Lunch hos barnen – Lycka! 

Nu när ”Andra Våren” som kvinnorna i Kina kallar sin menopaus är har anlänt, har många av oss börjat ”strunta” i vad andra säger och tycker om oss och vi kör våra egna små lopp. Känslan som i alla fall jag vill få in i mig idag är att det är dags att äntligen få och framförallt våga vara helt mig själv på riktigt Nu törs jag äntligen även om det är sent omsider vara den jag är  på riktigt och då gör jag också det jag själv vill. Så håll i hatten vänner!

Idag småpratar jag tillsammans med Malin om ätstörningar och om min bok Grönare Vildare Smartare på Malins  https://itunes.apple.com/se/podcast/frihetsh%C3A4lsa/id1299541040?mt=2&i=1000402931326 podd Frihetshälsa. Gå in och lyssna på vårt samtal!

Jordgubbssmoothie 

1 dl soyayoghurt

4 st. jordgubbar

1 dl lingon

1 msk hackad färsk mynta

3 cm fryst banan.( Har frysta bitar i frysen)

1 skopa osötat proteinpulver vanilj (Jag valde Holistic)

1 st. hackad valnöt

Mixa lingon, mynta, bananbitarna, yoghurten, proteinpulver  och tre st. av jordgubbarna. Toppa med jordgubbar, den hackade valnöten och lingon och njut av din smoothie direkt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *