Hålla fokus oavsett läget
april 19, 2013
Morgonsamling!
april 21, 2013

Och så vaknar jag till världens finaste vårmorgon! En kort tidig morgonpromenad med Oliwia (stukade foten irriterar mig fortfarande) och sen iväg! Jag vill till landet så fort som det bara går. Nya klubborna är nerpackade och imorgon får det bli premiär. Det är hög tid att jag får prova mina fina födelsedagsklubbor på rangen och  redan nu klockan 9,00 är vi framme – ute på landet.

 

Många av mina klienter säger att allt kommer att ”att spricka” – Rutiner, träning, kost, val av dryck och vad det nu kan vara när de ska ut och resa. Jag själv toktrivs att vara på resande fot, sitta på flygplatser, kura i en flygstol eller sitta på ett tåg och kika ut. Titta på folk. Visst kan tröttheten, förseningar och ibland tidsomställningar göra att resan blir en aning obekväm och det är vid dom tillfällena det är så himla viktigt att ha sina fina och bästa reserutiner med sig i bagaget och ”Tror på det bästa men vara beredd på det värsta”. Blir man irriterad så kommer äventyrslusten och mycket av glädjen att vara ute på resande fot försvinna upp i rök. Så här försöker jag tänka inför mina resor:

 

  • Bekväma kläder och skor. Har jag mina favvokläder från Röhnisch på mig har jag redan mycket ”packat” som jag kan använda i massor väl framme. Deras fina golfkollektion passar så bra att resa i de är  mjuka snygga färgstarka. Sköna skor är ett måste jag har kommit på att flygplatserna blir större och större och jag vet aldrig hur mycket jag behöver och vill knata runt bland gångar och butikerJ.
  • Vatten
  • Egen ”skötväska” till mig själv. Alla duktiga föräldrar har så bra packat till sina bebisar. Jag har försökt att härma deras upplägg så nu efter min stomioperation har jag alltid det allra nödvändigaste i en fin liten väska – super! OBS! Den måste vara fin!
  • Mellis, frukt, ett hårdkokt ägg, proteinpulver.
  • Bok, tidning, dator. Ja för mig är min Mac viktigt jag har ju allt där numera. Bra eller dåligt men är den med mig och den funkar (med wifi och sånt) är mycket räddat. Filmer, möjlighet till att skriva, läsa tidningar, lyssna på musik och titta och sortera bland alla bilder. Ja ni vet!

Just att få komma till nya platser känns så utmanande men för att vara på min säkra sida har jag mitt gummiband och tränings-cd med mig. Väger inget och räddar mig ibland. Hur än miljön är dit jag kommer så kan jag ta till dom. Att få utforska mitt resmål genom att få ta en powerwalk och ruska av mig resdammet är oslagbart! Jag får snabbt koll på var jag hittar de viktiga små butikerna och grönsaksmarknaden. Jag får koll på var de mysiga små krogarna ligger och var jag bäst ska ta mina morgonpromenader. Det jag har närmast i minnet är vår härliga träningsvecka i Turkiet och de härliga veckorna innan dess i Thailand med poolen utanför dörren så att simma i soluppgången blev en lyx rutin.  Golf och powerwalken… ja härliga minnen men nu gäller den svenska våren och den lilla resan till landet. Nu ska foten få vila tills imorgon sen ska klubborna provas! Ha en skön lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *