Nu har jag kollat statusen hos Joel!
april 16, 2012
Andra grundstenen för att nå toppformen får bli…
april 18, 2012

1:a Grundstenen för att nå toppformen blir FANTASI

Mitt liv är underbart och mycket dyrbarare än jag kanske anade för ett par år sedan. Jag har ofta haft en längtan till något…om jag bara haft det där jobbet, pengarna, kroppen då hade  jag varit lyckligare. Nu så här mitt i livet och med några år med mycket ovisshet bakom mig känns det så befriande att veta att det fungerar inte så.  Därför brukar jag i min fantasi  bygga upp en gata en sådan som Lena Philipsson sjunger om “På gatan där jag bor” På den gatan får jag får bosätta mina nära och kära, de som finns på jorden och just på den här gatan får jag även ta ner de som redan kommit till himlen. Därför finns även min underbar mamma och pappa bosatta på gatan, där finns min familj, barn, barnbar, där finns goda vänner  och väninnor. En lycklig gata och förstås bara i fantasin.

Astrid Lindgrens Stina håller nog med mig att fantasi är viktigt för att vara trygg när hon berättar om att: “Hemma på våran gata i stan”

Tips: Bygg din egen gata och fundera på vilka egenskaper de personer har som ska bo där!

Jag kan känna saknad men ändå vara tacksam för det jag har fått uppleva tillsammans med personer som jag inte längre har vid min sida av olika anledningar. Jag försöker träna mitt sinne att känna trygghet och tillit till dagen jag vaknar till. Då är gatan bra att tänka på och förstå vilka egenskaper som är viktiga just för mig!

Genom att tänka behagliga tankar stoppar du de de negativa att ta över.  Krama istället för att slå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *