Vänskapen är lik hälsan
maj 12, 2012
Vila i frid Sigge
maj 14, 2012

 

Bygger upp mitt lilla ”utekontor” och ser ut över havet! Dags att jobba igen lite.

I morse när jag vaknade stod det gullvivor på bordet. När Calle tog den sista hundpromenaden i går kväll plockade han blommor till mig.  Jag själv sov  igen lite timmar sen gårdagens härliga kväll men blev så glad när jag vaknade och såg vårbuketten!

En tidig golfrunda blir lite extra njutbar med stekta ägg inrullade i salladsblad på nionde hålet så att i gryningen när jag vaknade utvilad stekte jag ägg och rullade in dem  i sallad till ”äggwraps”. Blir jag överraskad av gullvivor så är det bara att överraska tillbaka. Jo man blir glad  och överraskad av ägg på nionde hålet säg inget annat!Gullvivor från Fyrudden

Att golfen inte riktigt vill sig gör inte så mycket eller,  jo det irriterar mig. Varför måste jag bry mig om banarbetare och andra spelare. Om jag enbart kan hålla ordning på mig själv så kommer alla må bättre. Tränar på det!

Formtoppsprojektet går enligt planering. Golfrundorna igår och idag får duga som träning i helgen och en löprunda för att stötta upp ”Ladylufsarna” till Vårruset blir det innan middag.

Vill inte lämna landet – sover över tills imorgon! Kanske kommer det fler överraskningar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *