Jag ska le mellan tårarna!
oktober 15, 2012
Ja jag tål skämt!
oktober 17, 2012

Vilket ösregn jag vandrade hem i igår kväll. Lite våt och kall kände jag mig allt när jag klev in hemma i hallen, så det var bara att koka soppa på en spik som gällde! Det blev en rejäl gryta Lins och morotsoppa med tomater. Eftersom bara jag och Oliwia var hemma så kändes det lite lyxigt att få sätta sig ner med soppan och tända ljus och titta på regnet inne från, mycket skönare känsla än gå utan paraply ute i höststormen.

Soppans recept hittar du på Optimal Hälsas hemsida!

Att jag sen fick min nya mailadress att funka på min nya I Pad gjorde att jag geniförklarde mig själv för en kort sekund. Tänk jag som är så otålig och inte speciellt teknisk fixade detta, inte på en kvart utan en hel kväll gick men ändå – Nöjd!

Varje morgon efter power-walk och träning drar smoothie och juice tillverkningen igång!  Kroppen får en kick, tarmarna mår bra och jag är laddad för att få en bra dag på jobbet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *