Sommaren är tillbaka och jag älskar det!
juli 5, 2014
Bästa formen någonsin. Tid att njuta, tid att leva. Förnya, föryngra och förnöja oss!
juli 28, 2014

Sommaren är tillbaka och jag älskar det!

Optimisten ser inga moln, hon går på dom! Ha en skön söndag så säger min fantastiska golfinspiratör Jenny Hagman. Visst låter det lite härligt många fler sådana dagar vill jag! Kort sagt vill jag bara gå på moln.

 

Efter ännu en tidig golfrunda den här gången på Österåkers GK sitter jag nu i skuggan och läser nya tidningen Psykologi Hälsa och ser att 4 sidor är fylld a av mina smoothies och juicer jag är så glad och tacksam att min bok uppmärksammas! Det är klart att min inspiration och min lust att göra nya smoothies bara fortsätter! Idag gör jag en egen smoothiebowl bara till mig själv. Lyxigt att få njuta en stund i skuggan av att det är varmt i luften, barn och barnbarn är här. Det känns sommar på riktigt med några härliga sommarmoln att gå på! 🙂 

Smoothiebowl med Hallon & Mango

Till 1 stor skål behöver du:

2 dl hallon

½ mango skalad i bitar

1 dl mandelmjölk

1 skopa osötat proteinpulver

Mixa och toppa med hackade hasselnötter hallon och mango

Jag kände att jag behövde stötta mig med en riktig ingefärsshot

Till 2 glas behöver du:

2 äpplen

1 lime

1 bit ingefära stor som en tumme

Pressa alla ingredienser i en juicecentrifug och njut! Den blir ”kraftfull” men jättegod!

Lite försiktig med båtturer laddar jag nu i alla fall för en premiärtur!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *