Handtvättar mina finaste underkläder!
december 8, 2012
Vit snö skingrar tankar!
december 12, 2012

Jag vill och tänker försöka vårda mitt eget liv som en ljuvlig bukett med rosor. Det gör att jag har kikat lite extra på hur rosor vill ha det. Jag vet att rosen vill ha nytt ljummet vatten varje dag. Den vill stå i hemmets vackraste vas och behöver ny snitt yta i sin stjälk dagligen. Själva rosen ska vara lite öppen när man får den i sin ägo, då mår den som allra bäst!

En utmaning att vårda sig själv som en bukett rosor men visst vet jag också hur lätt en bukett rosor kan vissna bort.

Rosor och liv slocknar utan näring och vatten.

En spännande tanke är att man tänka på sina relationer som om de också är rosenbuketter – Hur är det  då med vatten i vasen, är jag den som skulle bytt vatten eller bara fyllt på med mer vatten eller har jag fyllt i vatten, eller kanske jag själv hade behövt nytt vatten?

Vackra rosor gör mig passionerad!

Tänkt att göra fler händelser i vardagen lika passionerat som en bukett rosor då blir också större delar av dagen fyllt med passion. Sagt och gjort. Lite mer passion från och med nu!

Jag väljer att ta en vackrare morgonpromenad med Oliwia idag.

Jag väljer att läsa klart ”En av de tolv ” och känner mig berörd.

Jag väljer en lite glittrigare klänning när jag går till jobbet idag.

Jag väljer ett lite mer iögonfallande halsband idag.

Jag väljer att tända det doftande ljuset som ger så fin känsla i kroppen direkt när jag kliver in på jobbet.

Jag väljer att lyssna på en väns fantastiska kärleksmöte.

Visst händer det små ljuvligheter i kroppen när jag fyller på med passion även i det mest vardagligaste stunder till och med en grön smoothie väcker en viss passion idag!

Så in med fler vackra rosenbuketter i mitt liv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *