Flytande frukost i vårsolen!
mars 30, 2014
What a wonderful world!
april 12, 2014

Jag älskar att pressa citroner & apelsiner tidigt på morgonen. Det doftar så gott av citrus i hela hemmet. Resten av familjen kan tycka att jag bullrar i köket och vad grannarna tycker ja… juicecentrifugen går ju bara några minuter lägger sig stillheten i köket igen. Jag får en känsla av den citrusjuicen sätter fart på hela mitt kroppssystem. En smoothie med avokado som bas är en annan grundsten i min frukost som ger en skön start på dagen. Doftar underbart, är vacker, smakar gott och ger de rätta energierna!

Citronen medverkar till att stimulera enzymer och galla som bryter ned fett. Levern som producerar enzymerna och gallan blir dessutom ännu bättre på att stödja sophanteringen när man ger den fina förutsättningar. Att ha en vital lever kommer att ge kroppen de bästa möjligheterna för den rätta vikten och bra verktyg för hälsa. Citroner och apelsiner i all sin ära men låt levern vara ifrån gifter/droger som alkohol, bekämpningsmedel, läkemedel ja allt som stör kroppssystemet så långt det bara går. Det gör att levern får en realistisk sophanteringssituation och att den sen får bra stöd från t.ex. citronen som också är en basisk frukt superstart för att ge kroppen ett hälsosamt klimat att vara i. Att blanda citron och apelsin i en juice ger en härlig vitaliserande hälsoboost!

Idag har jag ett äpple, gulbeta och bit ingefära med i citrusjuicen. Äpplen ger kroppen A, C, E, Bvitaminer, kalium och är även äpplet är en frukt som kan medverka till att leverns sophantering underlättas.

Om det är något/någon i kroppen som tänker försöka ge sig på att bråka med min hälsa och vikt ska jag göra livet surt för det/dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *