“Nyproppad”
juli 27, 2012
Avbrott i sommarvardagen ger massor med ny energi
juli 28, 2012

Ibland tror jag att jag blir lyckligare av att shoppa så igår kikade jag på “Bubbas klubba” men det fick räcka med att dregla lite efter den –  “Dream on” . Jag anar också att jag inte blir så mycket lyckligare med den i bagen och inte bättre heller men jag kommer ha den på min önskelista för den är så knallrosa och skulle säker vilja bo hos mig! (Sanningen – den fanns inte som damklubba och den hade bara funnits i några få exemplar för just damer! )

Jag har ofta en längtan efter något som jag inte riktigt kan ta och sen när jag tar ett samtal med mig själv och frågar vad jag saknar har jag svårt att sätt fingret på just vad jag saknar. Det känns lite ledsamt så här i slutet på juli när värmen och vinden har smekt min kropp och sommaren är i högform! Kanske är det just det att jag vill ladda ännu mer. I min vardag är det nog tyvärr så att njutning inte ”hinns med” i rätt utsträckning och ibland behöver inte njutning vara mer än ett varmt ögonkast, en kram, att stanna upp och titta på vallmon som är så vacker mot sädesfältet, ta en morgonpromenad eller lyssna på musik. Det kan låta banalt men jag är ju så tokig i svenska låtar så melodierna ”Sträck ut en hand” och ”Låt hjärtat vara med” känns mera aktuella och tröstande än någonsin för mig de dagar när jag längtar efter att ladda batterierna lite till.

Nu ska jag låta starten på sensommaren bli en början där jag ger mig själv mer möjligheter och chanser till just njutning. Idag ger jag mig ett löfte att vara god mot mig själv det kommer också mina nära må bra av. Det vet jag för jag har också upplevt motsatsen Jag börjar idag, vill du vara med så häng på! hälsar Marlene

2 Comments

  1. Wivianne skriver:

    Ja,Marlene allt som gör oss glada och lyckliga det ska vi utsätta oss för så ofta som möjligt, Som du säger, det behöver inte vara något stort eller dyrt men det gör oss gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *