Förväntningar som går i kras
maj 6, 2013
Bikiniångest?
maj 8, 2013

Jag har haft en strålande morgon med underbara klientsamtal. Tre helt skilda klienter men de hade ändå budskap till mig som liknade varandras fast helt annorlunda ändå.

”Jag vill hitta min nya sunda livsstil men ändå ha kvar massor av allt det goda i livet”!

Visst är det just det som är det viktiga i livet – ja det goda menar jag och vill inte för något i hela världen ta bort det goda för någon eller för mig själv. Alla ser vi livsstil d på olika sätt och därför är en god sund livsstil olika för person till person. Det gäller att hitta det sätt som kan kännas bra för mig, mina klienter men det ska också vara så inspirerande och högt prioriterat att det inte läggs på hyllan någonsin! Och nu till väsentligheterna – belöningar, beröm, komplimanger… fåfänga… ja jag kan i alla fall erkänna att jag har en del av mig som älskar glamour så lite härlig uppmuntran med en ny golfbag skulle vara toppen idag om jag fick önska.

Tillbaka till livsstilen … När vi satt och samtalade idag kom vi alla tre fram till att den som kunde ge just allt det där som belöningar och uppmuntrande hejarop startar hos mig själv. Det är så lätt att bli trött, tänka elaka tankar om sig själv och det leder oftast inte till en sundare livsstil utan bara till besvikelse och andra tråkigheter.

Nej det är dags att bli lite förälskad i mig själv och du i dig! Att göra mitt allra bästa det gör i alla fall jag när jag är som gladast och kärast. Vem vet inte om energin och orken som finns och sprudlar i en förälskelse speciellt en vårförälskelse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *