Massage!
februari 22, 2014
Varför har jag blivit upp över öronen förälskad i min juicecentrifug?
februari 26, 2014

Jag möter varje dag i poolen här där jag befinner i Hua Hin för att sedan gå en ljuvlig powerwalk innan resten av huset vaknat. Det är gudomligt att få titta på soluppgången och alla vackra blommor. Det ger verkligen inspiration och träningsmotivation.  En lyx som jag med ödmjukhet får njuta av ett tag till.

 

Min golfsving är en aning rostig så idag stod en av våra fina grannar med med moppen utanför min dörr och väntade in mig för träning på golfranchen. Inga ursäkter som för varmt, inga handskar eller lite rörig mage nej det var bara att åka. Det är bra med lite påbackning och stöd vissa dagar!

Nu hoppas jag att jag oljat upp denna magiska golfsving och att morgondagens golfrunda blir betydligt mer njutbar en den senaste.

Jag har en liten tendens att bli besviken och lite moloken när den där svingen vill sitta nu har jag tagit tag i mina så väl kända sidor och lagt ner till en lägre växel …men vänta ni tills i morgon…då är de mentala krafterna tillbaka igen.

Morgonjuicen är morötter, apelsiner och ingefära!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *