Ja det är samma känsla varje gång!
mars 27, 2016
Hurra!
april 3, 2016

Pressmeddelande  •  2016-04-01 13:55 CEST

Ny VD för GI-boxen och GI Viktkoll

Kostprofilen och hälsoentreprenören Marlene Gustawson tillträder den 1 april 2016 som tf VD för matföretaget GI-boxen och hälsotjänsten GI Viktkoll. Marlene ersätter grundaren Ola Lauritzson som kvarstår som arbetande styrelseordförande i bägge bolagen.

”Jag kan inte tänka mig en person med bättre bakgrund som VD för GI-boxen och GI Viktkoll. Marlene har arbetat med försäljning och detaljhandel under många år. Dessutom är hon näringsterapeut och författare till flera bästsäljande böcker om GI, gröna drinkar och smoothies”, säger Ola Lauritzson.

Marlene var en av medgrundarna till GI Viktkoll för drygt 10 år sedan och är sedan dess delägare i Hälsa Invest, moderbolag för såväl GI-boxen som GI Viktkoll.

”Intresset för och behovet av näringsriktig mat, paketerad på ett lättillgängligt och prisvärt sätt är större än någonsin. GI-boxen har en stark position i flera större städer, men jag ser att potentialen för att fortsätta expandera geografiskt är stor. Jag märker ett växande intresse även från företag som vill erbjuda sin personal ett hälsosamt lunchalternativ”, säger Marlene Gustawson.

Ola Lauritzson kvarstår som styrelseordförande i bolagen och är fortsatt även VD för moderbolaget Hälsa Invest.

”Skälet till VD-bytet är att jag ska vara pappaledig under fem månader, men också att jag vill frigöra resurser för att fortsätta bygga upp Hälsa Invest som ett investeringsbolag inom hälsosektorn”, säger Ola Lauritzson.

För mer information kontakta:

Marlene Gustawson, marlene@giboxen.se, 0705-94 54 35
Ola Lauritzson, ola@giboxen.se, 0703-10 63 74

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *