Lite kom ihåg på startsträckan in i 2014!
december 29, 2013
Sunkis?
januari 2, 2014

 

 

Hälsan och jakten på ”Bästa formen någonsin” går vidare. Visst kan jag lite till.

Tänker just på att  kämpa för något gör att det man jobbar och slåss för blir ännu lite mer värdefull än om allt  bara var enkelt och helt självklart.  Just det kan jag känna att 2013 bjudit på! Jag har kämpat periodvis även de har varit fina dagar.

Värdefulla händelser men med insatser som ibland kostat på. För mig kan det kan ibland vara det som är själva bränslet. Det ska inte vara för enkelt.

  • Nytt hem som det tog lite tid att skapa en vänskaplig relation till
  • Träningen som jag fått vila lite ifrån några veckor men som från och med nästa vecka ska ”startas om”. Lite nya sätta att träna så ska nog min kirurg få vänta på mig ett tag till.
  • Boken! Snart äntligen kommer min bok med gröna smoothies och juicer. Många många nya recept!
  • Kosten har blivit allt grönare och min stomiopererade mage trivs med det. Särskilt den flytande sopp, smoothie och juicekosten som gör det enkelt för mitt tarmsystem att få tillgång till alla underbara näringsämnen jag proppar i mina drinkar. Men visst finns det dagar när jag ”snällt uttryckt” tycker rätt illa om min mage som kan ställa till det på mer en ett pinsamt sätt.

Om jag får smygtitta in 2014 och drömma lite så vill jag.

 

Vara med barnen mycket mer. Spela ännu mer och bättre golf (Jenny Hagman ska få en liten utmaning av mig). Få genomför ännu fler härliga föreläsningar. Åka på soliga resor. Möta nya träningsutmaningar. Få en ny bokutmaning. Massor med fina jobbdagar. Få lära känna  ”Hemmet Rindögatan” bättre. Hemmet som utmanar med sin funkisstil. Få vara i Dalarna och på Fyrudden och få många fina vilsamma stunder där. Snälla 2014…

Kram och Gott Nytt År!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *