Vi är på träningsläger i Turkiet!
april 7, 2013
Vilket härligt bergspass!
april 10, 2013

Vaknade i morse och om sanningen ska fram helt mörbultad i kroppen. Ett par dagar men olika pass har gjort att kroppen tydligt berättar att jag har utsatt delar av den med lite hårdare och tuffare tag en vad dessa delar vanligtvis är van vid. Jag tänker framförallt på armarna. Just i skrivande stund känns det till och med småjobbigt att skriva på datorn!

Läxa på det? Återhämta och konstatera att här finns det att jobba med! Men igen Paolos ord ifrån tidningen: Vi har en överkäke och en underkäke. Bit ihop och så har vi Nike ”Just do it”. Jag försöker numera inte låta latmasken få fäste men oj så nära det var när jag vaknade upp och hur skönt det känns nu när stavgången ändå blev av. Det känns mer ok att kasta mig loss i denna ljuvliga frukostbuffé när jag genomfört det jag förutsatt mig!

Under frukosten har jag tid till att låta tankarna rulla runt och Ella och Philip och alla mina kära där hemma finns där alltid!

Mina bekväma tankar har en liten tendens att vilja övertala mig till en aning bekväma lösningar i mångt och mycket därför är förebilder och små ”levande piskor” verktyg som passar mig. Det gäller inte bara träning utan i det mesta som har med en positiv livsstil att göra.

Vårt träningsläger är ett härligt exempel på hur superbra det är med förebilder och som dessutom är ”små levande piskor” som står och väntar på mig/oss vid alla pass. Inga ursäkter utan här är träningsmiljön total och om jag vill finns det alla tänkbara möjligheter att äta just den kost som passar just den person och livsfas jag är i just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *