Det som inte dödar stärker?
september 3, 2014
Musik ger tröst och ny energi!
oktober 19, 2014

Jag satsar på massor med juicekickar  och smoothiebowls för att nu ska de nyladdade batterierna behållas laddade.

Jag har haft några sköna härliga dagar med fantastiska kvinnor i Acqui Terme i Italien. Långa bergsvandringar, qigong, föreläsningar, sång och fantastiska middagar på vingårdar så underbara och magiska så de är svåra att beskriva med ord. Tack Annika Rosén  och Kärran för allt ni fixat för oss.

Nu hemma i Sverige tar vi oss genast och mer än gärna upp till fina Sunnanhed.

Det känns mysigt att få tända ljus och krypa upp i soffan här i Sunnanhed. Ta fram sommarens bär och ta sig ut i den fantastiska naturen som vi möter här uppe. På vägen upp kändes det som vi åkte i en vacker sagobok och vi konstaterade att det är höst och det är ett färgspel i naturen som är bedårande. Jag har valt att ta mina ”Oliwia promenader” i vått och torrt även fast hon inte finns rent fysiskt vid min sida längre. Hon följer mig på Sunnanheds vägar och stigar som alltid och som vanligt!

Apropå vägar och stigar. Ska man ta den snabbaste, bredaste, kortaste eller den vackraste vägen för att nå ända fram? Ja numera väljer oftare och oftare ändå en så vacker väg som det bara går. Men när jag tänker efter – ärligt talat, har jag nog mer än en gång försökt ta både den snabbaste, kortaste och enklaste vägen på en och samma gång. Dom dikeskörningarna som det såklart blev var ganska förutsägbara. Jag kan i alla fall konstatera att ju fler gånger jag åkt i diket ju lättare har det blivit att ta sig upp.  Det har varit vad det än gällt kunskapsgivande  och gett mig erfarenhet i ämnet varken jag velat eller ej. Det gör att jag hålla mig på vägen även under lite svårare turer numera. Det har även gett mig kunskap om hur man tar sig upp från ett lerigt dike.

Visst vill jag tro att det är nog med dikeskörningar numera men jag anar att det kommer hända om och om igen. Dikeskörningar som att till exempel komma över när någon som gjort mig besviken eller när jag har förstått att sanningar var något helt annat än det som jag blivit itutad.  Ja – lagom fart, halkkörning och kloka vägval är körlektioner jag gärna repeterar  i livets körskola om och om igen! Nu mot Rättviks marknad!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *